Jezus zegt:

Kom naar mij,...
dan zal ik jullie
rust geven.

Matteüs 11:28

Welkom Jezus geeft rustWie zijn wij?GeschiedenisSamenkomsten >Jongeren >Bijbelstudie >ZBSHActiviteiten >LinksAgendaContactNieuws

Jezus geeft rust

Op ons gebouw staat de tekst ‘Jezus geeft rust’.

Om deze reden staan wij bij sommigen bekend als de 'Jezus Geeft Rust' Kerk, wat we helemaal niet erg vinden. Maar waarom staat die tekst eigenlijk op het gebouw?

In de Bijbel lezen we heel veel over God en zijn Zoon, Jezus Christus. In een van de verhalen die door vrienden van Jezus geschreven zijn (in dit geval door Matteüs), lezen we dat Jezus heeft gezegd:
‘Kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven.’

Wij geloven dat mensen van alle tijden, dus ook moderne mensen, op zoek zijn naar betekenis voor hun leven, en naar rust in hun hart. Wij geloven ook dat Jezus Christus degene is die mensen rust wil geven, rustig wil maken, zelfs onder vervelende omstandigheden. Als je weet wie Jezus Christus echt is en als je weet wat Hij voor jou wil doen, dan verandert dat je leven.

Wij kunnen u die rust niet geven, maar als u eens met iemand wilt praten over rust voor je ziel, voor je hart, of over Jezus Christus, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of per mail naar:  of kom eens langs in één van onze diensten.

Laatste Nieuws

23 Sept. 2019
Kerkproeverij 29 september 2019 a.s.
Lees verder >

Nieuwsoverzicht >


Aanmelden

Wachtwoord vergeten?